torstai 3. marraskuuta 2016

Näytetään, ei kerrota

Tehtävä 4: Näytetään, ei kerrota (viikko 42)
Kirjoita pieni tekstikokonaisuus, josta käy ilmi, minkä ikäisestä henkilöstä on kysymys. Ikää ei saa mainita suoraan, vaan kirjoittajan täytyy kyetä osoittamaan se miljöön, esineiden tai henkilön kuvauksella.Voit tekstin suunnitteluvaiheessa tehdä listan niistä tavoista, joilla ikää voidaan kuvata sanomatta sitä. Rypyt ja harmaat hiukset ovat itsestääselviä. Mitä muuta? Esim. mitä paidassa lukee, missä viettää lauantai-iltaa jne.
Päämäärä: Harjoitellaan näyttämään asioita sanomatta niitä suoraan.
 
Täällä sitä taas ollaan... Yhtä jännältä tuntuu, mitä viime kerrallakin. Ainut ero, että viimeksi lainasin Terhin papereita ja nyt ei edes kysytty mitään! 

Onneksin otettiin muutama siideri laukkuun mukaan. Sisäänpääsymaksuun meni jo kahdeksan euroa. Ei jäänyt sen ja narikan jälkeen enää kuin joku pari kymppiä... Niin joo, taksiinkin pitäisi kai säästää jotain. Tai sitten voidaan soittaa Teemulle. Se sai just eilen sopivasti kortin ja on ihan varmasti jossain ajelemassa.

"Hanna, haloo! Sammuitko sä sinne?" Lissu kysyy ja hakkaa viereisestä kopista meidän välillä olevaa seinää. "Juodaan nämä nyt nopeesti pois, ennen kuin joku sekoaa ja änkeää tänne väkisin!" Lissu jatkaa. 
 
"Joo joo, sori! Mä jäin vaan vähän fiilistelemään..." vastaan Lissulle.
 
Enää vuosi, niin sit ei enää tarvitse hermoilla tästä sisäänpääsystä näin paljon.




2 kommenttia:

  1. Hauska :) Ensin ajatteli, et ainakin 18v, kun baariin ovat menossa. Loppu kuitenkin käänsi asetelman, vaikka onhan niitä K21 baarejakin.

    17v ja (elämä) maistuu!

    VastaaPoista
  2. Hyvä tarina. Oikein teinikännäilyä parhaimmillaan. 17-vuotiaastahan tässä on kyse.

    VastaaPoista